Theresa Rand

Theresa Rand (1982-)

Den tyskfødte interiørdesigner Theresa Rand er uddannet ved Peter Behrens School of Architecture i Düsseldorf, Tyskland efterfulgt af en Master of Arts i Architecture & Furniture Design ved Det Kongelige Akademi i Danmark, som hun dimitterede fra i 2013. Theresa Rand, der har sit eget designstudie af samme navn, har i dag hjemme i København, hvor hun arbejder med møbel- og indretningsrelaterede projekter. Med oparbejdet viden og erfaring fra både sit hjemland og nuværende bopæl har Rand en enestående forståelse for den nordiske æstetiske tradition såvel som den tyske påskønnelse af funktion og kvalitet. Rands tilgang til design bærer derfor i høj grad præg af sin kærlighed til enkle, funktionelle og på samme tid poetiske genstande, som har en historie at fortælle. Med et ønske om at skabe rum med en varm atmosfære og indbydende følelse har hun ligeledes en præference for at arbejde med subtile og elegante farver såvel som klassiske former i naturlige og holdbare materialer. Rand er særligt kendt for sit yndefulde og feminine bud på moderne interiørdesign, og bestikserien Stella, som hun blandt andet har designet for Blomus, er et vidnesbyrd om høj designmæssige kunnen og sans for kvalitet såvel som æstetik.

Designet af Theresa Rand

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.