Theresa Rand

Studiet Theresa Rand er baseret i København og arbejder med møbel- og indretningsrelaterede projekter. Fokus for studiets arbejde er brugen af naturlige, autentiske og varige materialer og på den måde de kombineres på. Studiet har til formål at skabe funktionelle og på samme tid poetiske møbler med en historie at fortælle, samt et rum med en varm atmosfære for de mennesker, der bor og er i dem. Theresas tilgang til design er yderst intuitiv og selvom funktionalitet er vigtigt, vægter hun også atmosfære. Oprindeligt studerede Theresa Rand sprog ved University of Cologne og uddannede sig i 2005. Hendes senere karriere er efterfulgt af arkitektstudier på Peter Behrens School of Architecture i Düsseldorf, Tyskland. Derefter uddannede Theresa Rand sig med en Master of Arts in Architecture & Furniture Design i Danmark. Ved siden af sine studier, arbejdede Theresa Rand freelance med designkontorer som Norm Architects og Space Copenhagen.

Designet af Theresa Rand

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.