3.230.143.213 - US

Teruhiro Yanagihara

 

Teruhiro Yanagihara blev født i 1976 i Japan og tilbragte din ungdom i Kagawa Prefecture. Han etablerede sit eget designstudie i 2002 for at udvikle sin egen identificerbare vision om design. Lige siden han åbnede studiet, har han bidraget med grænseløst design til nationale og internationale kunder. Hans projekter krydser grænser og kulturer for at danne en perfekt balance mellem moderne design, industrielt design og japansk kunstværk. Siden 2002 har Yanagihara været aktiv inden for mange designfelter. Han har udstillet sine værker på adskillige internationale messer som Stockholm Furniture Fair og Milan Salone. Han er produktdesigner for kunder som OFFECCT i Sverige, Pallucco i Italien, Landscape Forms i USA, Wallpaper* i England og Kimura Glass i Japan. Derudover er han interiørarkitekt for Sergio Rossi i Italien og Less Is More i Japan.

Designet af Teruhiro Yanagihara

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.