3.230.173.188 - US

Takagi Homstvedt


Takagi Homstvedt er bestående af designduoen Jonah Takagi og Hallgeir Homstvedt. De mødtes første gang da de begge udstillede på Salone Satellite i 2011 i Milano. Her viste det sig hurtigt, at de to havde flere fællesinteresser end passion for design, men også cykling og god øl var en fælles interesse hos de to. Takagi og Homstvedt havde deres første fælles projekt i 2016, en udstilling i New York, som parrede amerikanske og norske designere til udstillingsorienterede projekter. Udstillingen var kurateret af design bloggen Sight Unseen og sponsoreret af Norges konsulat. Lige siden har duoen designet og udviklet en række produkter som lamper, stole, opbevaring og vaser.
Sammen er duoen kendt for at have tegnet LAMELLA serien for LE KLINT.

Designet af Takagi Homstvedt

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.