34.239.170.244 - US

Studio WM

Studio WM er et designstudie grundlagt af Wendy Legro og Maarten Collignon i Rotterdam, Holland. Da de to begyndte at arbejde sammen efter uddannelsen på Design Academy Eindhoven, opdagede de at deres forskellige tilgange til design komplementerede hinanden. Deres kreative drivkraft stammer fra en fælles passion for detaljer og æstetik. At reflektere deres ideer frem og tilbage, sikrer dem at få det bedste ud af hinanden og udfordrer dem til at være eksperimentelle i deres tilgang til materialer og teknikker. Studio WM arbejder med alt inden for møbler og interiør. Alt med stor opmærksomhed på detaljer og en intuitiv tilgang til den sensoriske oplevelse. Studiet har vundet en AD Architectual Digest & MONOQI Design Award i 2014 og har været blandt finalisterne af Elle Decoration Design Talent Award i 2010 m.fl. Ud over at drive deres eget designstudie, underviser Wendy og Maarten på Royal Academy of Art i Haag inde for møbler og produktdesign.

Designet af Studio WM

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.