Studio Vit

Studio Vit blev grundlagt af de svenske designere Helena Jonasson og Veronica Dagnert i 2010, som nu har base i London. Ved at kombinere Jonassons baggrund inden for industrielt design og Dagnerts inden for mode og kommunikation, fokusere de sammen på en fælles vision om ekstrem opmærksomhed på perfektion i former, materialer og detaljer. Deres hovedfokus er hvordan de kombinerer de tre elementer harmonisk i et rum. Enkle design der giver mulighed for forskellige grupperinger, som i sig selv skaber en smart kontrast. Marble Lights fra &tradition er et godt eksempel på deres fokus på enkelthed. Denne lamper viser designernes tilgang til belysning ved brugen af forskellige materialer og simplicitet.

Designet af Studio Vit

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.