Studio 0405

Studio 0405 er et arkitekt- og design firma i København, ejet af Nikolaj Lorentz Mentze. Han er en dansk designer med en uddannelse fra Designskolen i Kolding, hvor han specialiserede i produktdesign.
Studio 0405 blev etableret i 2015 og er et designstudie der fremhæver historiske, tekniske og æstetiske designkulturer og hvordan det kan blive videreudviklet og indkorporeret i et objekt. Studiet arbejder sammen med artister og fotografer på designprojekter med mange klienter.

Designet af Studio 0405

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.