44.210.151.5 - US

Space Copenhagen

Space Copenhagen blev grundlagt i 2005 af Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou. Space Copenhagen er et designstudie der arbejder på tværs af forskellige discipliner fra møbler, belysninger og raffinerede genstande til interiørdesign i private hjem, hoteller og restauranter over hele verden. Ambitionen er at smede nye stier ved at balancere modsætninger – klassisk og moderne, industriel og organisk, skulpturel og minimal, lys og skygge. Studiets intuitive tilgang til design er markant formet af de givne omstændigheder, funktionelle behov og en grundlæggende interesse for menneskelige adfærd. Det er en følelse af at tro på langsom æstetik der balancere kvalitet og lang levetid. Space Copenhagen har skabt anerkendte møbelværker til nogle af verdens førende produkter og underbygger kontinuerligt deres liste over avanceret interiør på internationalt plan, efter blandt andet deres prisbelønnede design til 11 Howard hotellet i New York og anerkendte restauranter Geranium og Noma i København.

Designet af Space Copenhagen

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.