3.229.117.191 - US

Sofie Refer

Sofie Refer er født i Danmark i 1974. Mellem 1998 – 2003 studerede hun ved Danmarks Designskole, Institut for Produktdesign, Glas og Keramik. Hendes design er baseret på skandinavisk enkelthed kombineret med et ekstravagant udtryk. Gennem sit professionelle liv har hun fokuseret på at arbejde med belysning, da hun er fascineret af lys i alle aspekter og overbevist om, at belysning er det vigtigste og mest kraftfulde aspekt i alle miljøer. Hun designer belysning med den dybeste respekt og lidenskab for lys. I denne proces søger hun konstant efter nye måder at lege med og udtrykke lys – også ved at bruge ny teknologi og lyskilder. Hun åbnede et studie i København, hvor hun er partner og kreativ direktør. Med sine enkle og skandinaviske design har hun vundet adskillige priser. Hendes design vises i dag både i den private og offentlige sektor, såsom på restauranter, hoteller og natklubber over hele verden.

Designet af Sofie Refer

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.