Sofie Østerby

Sofie Østerbys værker er spændende på en helt uforklarlig måde. Uanset hvilken kreation Sofie Østerby får udarbejdet, så er der noget magi over hendes måde at blande materialers medfødte skønhed med en forms æstetiske virkning. Østerby fusionerer traditionelt håndværk med moderne teknikker.

”Min kreative proces går ud på at finde en ligevægt. Mellem tilstedeværelsen af en form og materialets egenskaber. Mellem naturlige materialer versus industrielle elementer. Og mellem traditionelt håndværk og moderne teknikker.”

Med et design fra Sofie Østerby er du sikker på et resultat der er skulpturelt og funktionelt med et nærvær, der tvinger dig til at komme tættere på. Designprocessen for Østerby er at udforske de fysiske egenskaber af både naturlige og industrielle materialer og eksperimenterer med rå og raffinerede overflader, teksturer, toner og finish i sin intuitive proces med at opnå en unik kropslighed.

Designet af Sofie Østerby

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.