Simon Pengelly


Simon Pengelly dimitterede fra Rycotewood college i 1985 og fra Kingston Polytechnic i 1988. Bagefter arbejdede han som designer hos Conran Design Group og i 1990 startede han på Habitats designhold. I 1993 blev Pengelly selvstændig designer og I slut 1990erne begyndte Pengelly at designe møbler freelance og har gjort det siden. Simon Pengelly har modtaget en lang række priser igennem årene, blandt andre Best of Neocon: Gold Award i 2018 (USA), Design Guild Mark i 2017 (UK) og the Wood Awards i 2016 (UK)

Simon Pengelly er kendt for at have designet Innerlight – en stilfuld væglampe bestående af tre overlappende bånd. Det giver lampen en skulpturel form og giver lys og liv til skygger når lampen er tændt.

Designet af Simon Pengelly

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.