34.239.170.244 - US

Simon Legald


Simon Legald er dansk designer og uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2012. Simon Legalds arbejde består af små såvel som store produkter som er skabt i krydsfeltet mellem håndværk og industri. Simon Legald fremhæver nødvendige detaljer i sine designs ved at fremhæve dem visuelt frem for at skjule dem. Simon Legalds mål er at skabe design som bliver brugt. Udover det funktionelle aspekt skal designet også tilfredsstille de psykologiske og æstetiske behov. Legald er overbevist om, at det er simplicitet der gør produktet troværdigt, og han forsøger ikke at tilføje unødvendige detaljer.
Han er kendt for blandt andet Grant lampeserien, den består af både væg-, gulv-, loft-, og bordlamper i en tæt, rundet silhuet inspireret af Københavns gadebelysning. Han står også bag Era-serien bestående af to lænestole, en sofa og en fodskammel.

Designet af Simon Legald

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.