3.239.11.178 - US

Signe Hytte

Signe Hytte er en purist med et stor P. Hun finder skønheden i den absolutte essens af ting, hvor hun søger at fjerne noget ekstra uden at fjerne det essentielle. Hun studerede på æstetik og kultur på Aarhus Universitet og siden hen på TEKO Designskolen i Danmark. Signe Hytte har et dybt ønske om at gøre noget specielt uden at gøre for meget. Målet er at skabe noget meningsfuldt, som man har det godt med. Hendes udgangspunkt er aldrig ingenting. Ofte er det en slags rammer som geometri, der ses i hendes design – for eksempel Journey lampen som hun designede for &tradition. Hendes udgangspunkt var en pære og et rektangel – enkle og simple former. For Signe handler det om, at lampen skal minde om månen når den tændes.

Designet af Signe Hytte

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.