Shane Schneck

Shane Schneck er en amerikansk designer med base i Sverige. I 2010 grundlagde designeren sit designstudie i Stockholm.
Shane Schneck har tidligere arbejdet i Milano med Piero Lissoni-studiet. Hans arbejde har modtaget international anerkendelse og vundet Red Dot, iF og Wallpaper Design priser.
Hans vision med design er at skabe enkle produkter, der udfordrer industristandarder.
Hans produkter indeholder ofte et overraskelseselement eller er på en måde legende eller endda dristige i deres udtryk.
Det kan blandt andet være i farve, form eller brug af materialer. For HAY har Schneck designet Cap, Rhom, Trivet, Lup, Analog, Field, Porter, Bowler og Bernard.
Alt sammen inspirerende designs formår at bringe et særligt præg ind i et hjem. Det er en kunst at kunne kombinere simplicitet med unikke elementer,
som passer til det personlige hjem.

Designet af Shane Schneck

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.