3.239.11.178 - US

SCHOLTEN & BAIJINGS


Scholten & Baijings består af to jævnaldrene designere - Stefan Scholten fra 1972 og Carole Baijings fra 1973. Deres designstudio er beliggende i Amsterdam i Holland der blev grundlagt i 2000.
Desingduoen arbejder på tværs af produkt, møbler, grafik og udstillingsdesign. De har arbejdet med en lang række produkttypologier, herunder stole, keramik, glasvarer, tekstiler, tæpper og service.
Sholten & Baijings har flere projekter med prestigefyldte institutioner og mærker. Sammen har de vundet en række priser, herunder Dutch Design Award, Wallpaper Design Award og
ELLE Decoration International Design Award. Scholten er kandidatuddannet fra Design Academy Eindhoven, mens Baijings er en selvlært designer.
Perfektionisme karakteriserer deres produkter ved en nøje overvejet brug af mønster, materiale, farve og grafiske elementer.
For HAY har de designet et bredt udvalg af forskellige møbler, tekstiler og tilbehør. Disse inkluderer 13Eighty, viskestykker, farveglas, papirporcelæn, viskestykker S&B, farvetæppe og dot-tæpperne.

Designet af SCHOLTEN & BAIJINGS

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.