44.200.194.255 - US

Says Who

Says Who er et dansk designstudie grundlagt af Nikolaj Duve og Kasper Meldgaard. Designernes stil er forankret i de store traditioner inden for skandinavisk design og kærlighed til enkelthed, minimalisme og funktionalitet for at skabe møbler og designløsninger. Says Who er en del af New Scandinavian Design med respekt for design med respekt for designarven, mens den genopfindes til at passe til nutidens tendenser og miljø. Med designernes kærlighed til simplicitet har studiet samarbejdet med forskellige internationale designmærker. Says Who opdager ideer gennem omfattende skitsering, baseret på grundig forskning. Studiets ønske om, at lave smarte og innovative løsninger definerer studiets koncepter. Says Who bruger 3D som et konceptudviklingsværktøj til at verificere og skabe balance mellem overflader, former og rum med konstruktion og komfort i tankerne. Under processen bruger studiet den nyeste teknologi, så som 3D udskrivning og VR. Når et koncept er godkendt, leveres alt relevant teknisk materiale og tegninger til prisfastsættelse og dernæst til fremstilling.

Says Who enkle og minimalistiske tilgang til design afspejles tydeligt i produkterne. Says Who har blandt andet designet funktionelle og elegante opbevaringsløsninger, som er perfekte til de skandinaviske hjem. Med fokus på godt håndværk og de enkelte detaljer, bærer produkterne præg af moderne og klassisk design på samme tid.

Designet af Says Who

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.