Samuel Wilkinson

Samuel Wilkinson vandt flere priser inden han åbnede sit industrielle designstudie i 2008. Han studerede på Ravensboure College of Art & Design i London og har siden da lavet udført designprojekter til British Airways, Audi, LG, Samsung, Virgin Atlantic, før han rettede sit fokus over på møbler og industrielt design. Samuel Wilkinsons værker er udstillet som permanente samlinger på MoMa, Cooper-Hewitt og Victoria & Albert Museum. Wilkinson er på udkig efter at tilføje en frisk dynamisk tilgang til enten form eller funktion. I lampeserien Blown fra &tradition undersøgte han glas fra fyrtårne til flasker og fandt inspiration fra hindbær, der nu er inspiration for lampens struktur i glasset. Et andet produkt han designede for &tradition er The Hoof loungebord, som er en serie der repræsenterer en kreativ succes. Ideen startede med fødderne der er skærpet i enderne, svarende til en hestens hov der er trimmet før det skoddes.

Designet af Samuel Wilkinson

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.