Sami Kallio

 

Sam Kallio blev født i Finland og opvoksede i Sverige, hvor han finpudsede sine færdigheder inden for traditionelt håndværk med træ. Kallio, der er en prisvindende designer med et studie i Göteborg, designer møbler og interiør der omdanner klassiske figurer til moderne udtryk med industriel æstetik. Mand og maskine spiller begge en rolle i mange af Kallios kreationer. Fusionen af moderne metoder til industriel fremstilling med håndlavede teknikker – resultatet er en forfriskende balance mellem fortid og nutid. Hans design, In Between stol og bord bærer præg af fortiden i et tidløst design med fokus på fremtiden. Designer Sami Kallio forklarer, at In Between serien blander tradition med revolution, som er et af de grundlæggende principper ved &tradition.

Designet af Sami Kallio

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.