3.239.11.178 - US

Sam Weller

Sam Weller er en britisk designer, født i den engelske by Bath i 1985. Med en baggrund inden for industriel design fortsatte Sam med at studere ved Royal College of Art i London og uddannede sig i 2012 med en Master of Arts inden for designprodukter. Senere sluttede designeren sig til et lille værksted baseret i London for at begynde at kultivere sine egne ideer og udviklinger. Designeren Sam Smith har boet, studeret og arbejdet verden over i England, USA og Asien og er nu bosiddende i København, Danmark. Sam Wellers design sigter mod at være tidløst og ærligt med fokus på æstetik, der afspejler et produkts materialevalg og funktion.

Designet af Sam Weller

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.