Sam Weller

 

Sam Weller er en britisk designer, født i den engelske by Bath i 1985. Med en baggrund inden for industriel design fortsatte Sam med at studere ved Royal College of Art i London og uddannede sig i 2012 med en Master of Arts inden for designprodukter. Senere sluttede designeren sig til et lille værksted baseret i London for at begynde at kultivere sine egne ideer og udviklinger. Designeren Sam Smith har boet, studeret og arbejdet verden over i England, USA og Asien og er nu bosiddende i København, Danmark. Sam Wellers design sigter mod at være tidløst og ærligt med fokus på æstetik, der afspejler et produkts materialevalg og funktion.

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             banner

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.