34.239.170.244 - US

Sabine Stougaard

Den danske designer Sabine Stougaard vil gerne overraske øjet blidt og kærligt. Hun går helt tæt på materialer og teknikker i designprocessen for at udforske mulighederne og fuldende hvert enkelt design. Resultatet er en æstetisk og grafisk stil, der tager udgangspunkt i håndværket. I sine design dyrker Sabine Stougaard altid funktionaliteten og gerne fleksibiliteten. Inspirationen finder Sabine Stougaard på rejser verden rundt, når hendes eget designøje bliver forført af en farve, en overflade, et objekt eller måske en silhuet. Sabine Stougaard er en talentfuld dansk industriel designer med en forkærlighed for æstetisk interiør til boligen.

Designet af Sabine Stougaard

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.