3.230.143.213 - US

Søren Rose

 

Søren Rose er en talentfuld dansk iværksætter og designer med en fortid som kreativ direktør inden for web- og fotograferingsbranchen. Hans drøm om at have sit eget studie blev virkeligt i 2008 og i dag bor han i New York, hvor han driver det meget populære Søren Rose Studio. Søren Rose-teamet består af et hold med flere forskellige færdigheder og kompetencer, som styrker studiet. Nogle af studiets væsentligste færdigheder er inden for arkitektur og produktdesign. Studiet bestræber sig efter at give kunderne det niveau af service, som de ønsker – hvad enten det er at design smuk belysning eller at designe en fremtidig bolig. Studiet drives af en flad organisation og hvis juniordesigneren har den bedste ide, er det vigtigt at resten følger med. Studiets tilgang til design fokuserer på stil, følsomhed og bæredygtighed.

Designet af Søren Rose

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.