44.200.194.255 - US

Rune Krøjgaard (1980-)


Rune Krøjgaard er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademis arkitektskole. For ham handler design om at kunne se nye muligheder og at finde enkeltheden gennem form og dimension. Hans designs skal være behagelige at se på. Rune Krøjer vægter rene linjer højt og hans designs er inspireret af nordiske rødder og hans talrige rejser til Sydøstasien. I 2007 etablerede Rune Krøjgaard og Knut Bendik Humlevik designfirmaet KR og samarbejder om at designer møbler for Norr11.
Rune Krøjgaard er kendt for Mammoth stoleserien, som er en moderne øreklapstol i egetræs finer og massivt egetræ. Serien består af stole, sofaer og fodskamler. Han er også kendt for Line lampeserien, bestående af væg-, loft-, og gulvlamper.

Designet af Rune Krøjgaard (1980-)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.