35.174.62.162 -

Ronan & Erwan Bouroullec

 

Ronan & Erwan Bouroullec er Paris-baserede designbrødre fra Bretagne. De har arbejdet sammen siden 1998 og Ronan er uddannet i École supérieure des Arts i Paris. Erwan deltog i École nationale supérieure
des Arts i Cergy før de startede deres eget studie. Ronan & Erwan Bouroullec har sammen formået at ændre synes på designbranchen og dets muligheder og har nytænkt muligheder indenfor måden at bruge både
materiale og benyttelse af det. De har specielt gjort sig bemærket ved deres smukke enkle udtryk i deres borde, stole og brugskunst desinger.

Designet af Ronan & Erwan Bouroullec

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.