Rodolfo Dordoni

 

Rodolfo Dordoni er født i 1954 og er medlem af den milanesiske tradition, der genererede designere som Castiglioni, Zanuso, Magistretti og de Lucchi. Han uddannede sig inden for arkitektur på Politecnico i Milano i 1979. Siden da har han designet til de fleste førende navne inden for møbel- og belysningsbranchen. For nogle af disse opstiller og koordinerer han som designchef og har ansvar for produktstrategi. For nogle år siden arbejdede han som designer og konsulent for mærker på højt niveau, som Artemide og Moroso og for butikker, showrooms og udstillinger med Panasonic og Dolce & Gabanna. Han designer også boligprojekter, herunder villaer, industribygninger, restauranter og hoteller – både i Italien og over hele verden. I 2005 grundlagde han sammen med Alessandro Acerbi og Luca Zaniboni Dordoni, Dordoni Architects Studio, som er specifikt dedikeret til arkitektonisk planlægning og interiørdesign.

Designet af Rodolfo Dordoni

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.