Robert Kasal


Robert Kasal var designer og var over en periode i 1960’erne ansat hos arkitekterne Peter Hvidt og Orla Mølgaard-Nielsens tegnestue Hvidt & Mølgaard. Her var Robert Kasal med til at udvikle mange af de LE KLINT modeller, som blev produceret i samme periode. Efterfølgende rejste han tilbage til USA og fortsatte med at designe lamper for LE KLINT i sit eget navn. Han har udgivet diverse artikler om design og I mere end 30 år var Robert Kasal studieleder ved Department of Art & Architecture på Portland State University I Oregon, og udover det har han undervist i produktdesign.
Robert Kasal er blandt andet kendt for at have tegnet Model 17 tilbage i 1961 og Model 33 i midten af 1960.

Designet af Robert Kasal

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.