Robert Dudley Best

 

Robert Dudley Best (1892-1984) arvede verdens største belysningsproduktionsvirksomhed, Best & Lloyd som blev grundlagt i Birmingham i 1840. På trods af virksomhedens stolte historie med at levere traditionelle lamper, var Dudley Best interesseret i en ny kollektion, der symboliserer ånden i den nye tidsalder ved at appellere til de mere avantgarde arkitekter og sætte en ny dagsorden for lampedesign.
Efter at have besøgt udstillingen for moderne design i Paris i 1925, hvor mange af de udstillede design blev påvirket af værket af Le Corbusier og Mies van der Rohe, tilmeldte Robert sig School of Industrial Design i Düsseldorf og Paris. Han fik interesse for at bryde barrieren mellem industrielt og kunstnerisk design. Det var i denne periode, at Dudley Best lavede de første skitser af, hvad der ville blive det ikoniske Bestlite- design.

Designet af Robert Dudley Best

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.