44.200.194.255 - US

Rikke Frost

Rikke Frost er uddannet industridesigner på Arkitektskolen i Aarhus. Siden 2004 har hun drevet en kreativ og multidisciplineret designvirksomhed i Aarhus med fokus på den nordiske enkelthed. Rikke Frost tilbyder kunderne en effektiv proces med særlig opmærksomhed på detaljer og professionel produktudvikling, hvor både design, funktionalitet og forretningsperspektivet er integreret. I en tæt dialog med klienterne skaber Rikke Frost kommercielle produkter, visuelle oplevelser og funktionelle universer. Hun er ofte fascineret af et materiale eller en produktionsmetode. Hun skaber design, der både skal kunne ses og mærkes. Stilen er genkendelig og enkel med fokus på farver, detaljer og overraskende funktioner, der giver oplevelsen af et ensartet design.

Designet af Rikke Frost

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.