44.210.151.5 - US

Robert W. (1825 – 1902)


Robert W. var møbeldesigner med oprindelse i Tyskland. Han var kendt for hans kurvemagerhåndværk med materialer som siv og pil og ved et marked i Leipzig i Tyskland opdagede Roberts søn rattan. I 1851 rejser Robert W. fra Tyskland for at starte sit eget værksted. I 1854 køber han sine første lokaler på Amagertorv 7. i 1914 blev Robert W. udpeget som kongelig hofleverandør da Christian den 10. en stor bestilling på de flotte rattan-møbler til indretning af Klitgården. Robert W. var kendt som Danmarks bedste kurvemager og mange anerkendte designere besøgte hans værksted for at få viden og forståelse for flet og mange respekterede designere som Arne Jacobsen, Kay Bojesen og Danna og Jørgen Ditzel benyttede hans værksted i København til at producere deres prototyper.
Robert W. er i dag stadig kendt for Robert stolen. Flot flettet i rattan med et tidløst design, som stadig står i mange hjem i dag.

Designet af Robert W. (1825 – 1902)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.