3.239.11.178 - US

Povl Bjerregaard EskildsenPovl Bjerregaard Eskildsen blev født i Danmark i 1954 i en etableret møbelproduktionsfamilie. En baggrund der bragte ham den nødvendige forståelse af materialer og deres forarbejdning. I 1986 uddannede han sig på Arkitektskolen i Aarhus og åbnede derefter sit eget studie. Hans kandidatprojekt – en teakstol til en koncertsal, blev straks produceret massevis. I dag arbejder Povl B. Eskildsen som freelance-designer fra sit studie i Aarhus og tegner ikke kun sine egne design, men bygger også prototyperne selv for at forhindre problemer senere i produktionen. Eskildsen er blandt andet kendt for sit samarbejde med den danske producent Skagerak, som han skabte havemøbler af teak til i høj kvalitet og med funktionalitet i tankerne. Han har blandt andet designet Skagerak Riviera Lounge. I løbet af sin karriere har Povl B. Eskildsen, der altid har været tro mod sine rødder, modtaget en lang række priser for sine design.

Designet af Povl Bjerregaard Eskildsen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.