Poul Christiansen


Poul Christiansen (født i 1947) er arkitekt og medlem af Akademisk Arkitektforening og Danske Designere. Han er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering og efter endt uddannelse arbejdede han i en periode med design for Ib & Jørgen Rasmussen. I 1987 åbnede han designfirmaet Komplot Design sammen med Boris Berlin, sammen skaber duoen unikke møbeldesigns for diverse kunder.
Igennem årene har Poul Christiansen tilføjet nye, unikke dimensioner til LE KLINT skærmene. Han opdagede, at hvis skærmene foldes efter matematiske kurver, så gav lampeskærmene helt enestående former. Poul Christiansen er mest kendt for Sinus Line serien, som blev udviklet ved at sammensætte sinuskurver der tilsammen danner en lampeskærm.

Designet af Poul Christiansen

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.