34.239.170.244 - US

Pierre Paulin

 

Den legendariske franske møbeldesigner Pierre Paulin (1927-2009), satte sit præg i 1960’erne og 70’erne med sin genkendelige og innovative stil, der øjeblikkeligt revolutionerede hverdagens møbler. Han studerede på Ecole Camondo designskolen i Paris, hvor hans underviser opfordrede ham til at deltage i Marcel Gascines workshop. Der indtog Paul skandinavisk æstetik og fik stor indsigt i den rolle, design kunne spille i samfundet.
Gennem 1950’erne gik Pierre Paulin videre med at designe møbler på egen hånd og begyndte at eksperimentere med elastiske og strækbare stoffer. Han startede et vellykket samarbejde med Thonet France og Artifort, hvor sidstnævnte resulterede i adskillige ikoniske stykker som Mushroom, Ribbon og Tongue stole, som alle er blev efterspurgte designklassikere. Pierre Paulin havde et afslappet perspektiv på livet og hans fremadrettede eklektiske og skulpturelle tilgang til møbeldesign fik øjeblikkeligt fokus i 60’erne og fortsat.

Designet af Pierre Paulin

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.