Pierre Charpin

 

Pierre Charpin er uddannet kunstner, bor og arbejder i Paris og har viet sig til møbler og objektdesign siden de tidlige 1990’ere.
Designerens tilgang til design er stærkt påvirket af hans kunstneriske baggrund.
Pierres forskning på form og farve karakteriserer hans arbejde og kan ses i både limited edition-produkter og øvrige produkter, så som PC-lampen.
Brugen af et enkelt ordforråd og elementære former er et konstant aspekt i hans arbejde, samt ønske om at tilbyde sensuelle objekter.
Når designeren får en ide, tegner han som udgangspunkt en tegning over sine designs, hvilket er en del af hans kreative proces og tilgang til design.
Pierre Charpins designs er inkluderet i udstillinger over hele verden og afholdes i mange museumssamlinger. Designeren blev valgt til Årets Designer i 2017 ved Maison & Objet.
Pierre Charpins værker har en fin balance mellem simplicitet og inspirerende design.

Designet af Pierre Charpin

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.