3.239.11.178 - US

Philippe Nigro


Philippe Nigro er født i Nice, Frankrig. Han har studeret dekorativ kunst og produkt design i Paris og i 1999 blev Philippe selvstændig designer. Han startede sin karriere sammen med De Lucchi og sammen deltog de i mange projekter inden for produkt, møbler, belysning, indretning og begivenhedsdesign. I 2014 fik han prisen for Årets Designer på den franske møbelmesse Maison & Objet.

Igennem årene har Philippe Nigro lavet mange designs, og han er mest kendt for Nuage lampeserien, bestående af en loft- og væglampe, baseret på optiske illusioner og designet som et lysende tredimensionelt billede. Nuage lamperne er en overlapning af grafiske og lysende silhuetter med effekter der minder om optisk kunst.

Designet af Philippe Nigro

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.