44.200.194.255 - US

Philip Bro Ludvigsen (1962 -)


Philip Bro Ludvigsen er uddannet Industriel designer på Skolen for Brugskunst i 1989. Philip har undervist på både Danmarks Designskole og National Institute of Design i Indien. i 1998 etablerede han sin egen tegnestue som han kaldte ”philip bro”. Her tegnede han for kunder som George Jensen, Eilersen, Softline og LE KLINT. Philip Bro Ludvigsen vandt designprisen ”Reddot Design Award” I 2007.
Philip har siden starten af 1990’erne designet moderne variationer af Kaare og Esben Klints berømte foldede skærme og i 2003 blev LE KLINT Model 190 ”SUNFLOWER” pendlen født. I 2004 designede Philip Bro Ludvigsen lampeserien UnderCover by LE KLINT. Tanken var at fusionere gammelt og nyt og på den måde lave en moderne genfortolkning af de klassiske lampeskærme.

Designet af Philip Bro Ludvigsen (1962 -)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.