100.26.196.222 - US

Peter Lienhart

Peter Lienhart (1969-)

Den tyske designer Peter Lienhart er uddannet inden for industrielt design fra Pforzheim Universitet i Tyskland, hvor han har oparbejdet en veldefineret æstetisk vision – en, hvor renheden af en form altid vil være i højsædet, og hvor enhver detalje på en given genstand skal have et klart formål. Med stor erfaring inden for produktdesign såvel som et stærkt fokus på de tekniske aspekter af enhver form for genstand til boligen har Lienhart været den perfekte designer af belysningsløsninger for Blomus, hvilket Farol lampeserien i høj grad bevidner om.

Designet af Peter Lienhart

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.