3.230.143.213 - US

Paul Leroy

Paul Leroy (f. 1960) studerede arkitektur, møbeldesign, grafik og industriel design på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Han åbnede sit designstudie, mens han studerede i 1987 og har i dag kunder som blandt andet Mercedes-Benz, Apple, Google, Københavns Lufthavne, B&O, Sony, GUBI og Nike. Filosofien bag Poul Leroys design er, at tidløs skønhed er skabt i passende løsninger, som ændrer den måde vi alle tænker og handler på. Målet er at skabe og forme fysiske produkter og rum med det formål, at bringe glæde og varig værdi i dagligdagen. Paul Leroy forsøger så vidt som muligt at undgå ”her i dag, borte i morgen ”-trendbevægelser og forsøger at skabe løsninger, der er relevante i den nuværende sammenhæng, men med en indarbejdet længerevarende værdi.

Designet af Paul Leroy

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.