44.200.194.255 - US

Patricia Urquiola

Patricia Urquiola er født i 1961 i Oviedo, Spanien. Hun er en spansk designer og arkitekt, der har fået international anerkendelse, især efter åbningen af sit eget studie i 2001. Designstudiets tilgang til design handler om at skabe moderne former, der stemmer overens med materialer og mønstre ved at anvende håndværksteknikker og have et æstetisk syn på design. Urquiola studerede arkitektur på Universitet i Madrid og i Milano, hvor hun blev uddannet i 1989. Efter uddannelsen arbejdede hun som adjunkt fra 1990 til 1992, hvor hun arbejdede under Achille Castiglioni og Eugenio Bettinelli og ledede produktudviklingen for De Padova møbelfirmaet sammen med den italiensk arkitekt og designer Vico Magistretti indtil 1995. I 1996 ledede hun designgruppen Lissoni Associati, hvor hun forblev indtil 2000. Først i 2001 åbnede hun sit eget studie, hvor hun arbejdede med produktdesign, arkitektur og gik sammen med klassekammeraten og Lissoni Associati-samarbejdspartneren Martino Berghinz om at skabe et partnerskab, der varede indtil 2008. Hendes projekter spænder fra Barcelonas Mandarin Oriental Hotel til design for større designermærker.

Designet af Patricia Urquiola

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.