44.220.44.148 - US

Orla Mølgaard-Nielsen og Peter Hvidt

Orla Mølgaard-Nielsen (1907 – 1993)

Orla Mølgaard-Nielsen var en arkitekt. Oprindeligt uddannet møbelsnedker og blev i 1940 uddannet arkitekt fra Kunsthåndværkerskolen. Sammen med Peter Hvidt åbnede de tegnestuen Hvidt & Mølgaard i 1944, hvor de sammen har stået bag flere markante byggerier som De Danske Sukkerfabrikker, Teknisk Skole på Tuborgvej i Hellerup og Lions Park i Søllerød. De er også kendt for at være arkitekt på den nye Lillebæltsbro fra 1970 og Vejlefjordbroen fra 1980.

Peter Hvidt (1916 – 1986)
Peter Hvidt var arkitekt. Han blev uddannet på Kunsthåndværkerskolen og var stifter og medejer af tegnestuen Hvidt & Mølgaard, hvor han sammen med Orla Mølgaard-Nielsen tegnede og designede møbler, bygninger, broer og andet. Sammen var de pionerer indenfor dansk design - de var kendt for det enkelte i deres værker, som etablerede en præcis æstetik gennem utallige møbeldesigns.
Peter Hvidt og Orla Mølgaard-Nielsen er kendt for sammen at have designet Ax-stolen tilbage i 1960’erne.

Designet af Orla Mølgaard-Nielsen og Peter Hvidt

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.