44.200.194.255 - US

Oliver Schick

Oliver Schick blev født i 1969 i Darmstadt, Tyskland. Han studerede produktdesign på HBK – University of Fine Arts and Design i Saarbrücken. Efter sin uddannelse arbejdede han freelance i adskillige studier og i 2005 grundlagde han sit eget studie med fokus på møbler, belysninger og interiørdesign og har siden arbejdet for virksomheder som Ligne Roset, Skandiform og GUBI. Oliver Schick har et mål om at designe produkter med karakter, der er tidløse og lette at forstå. Designeren mener, at det ofte kun er nødvendigt med mindre ændringer eller særlige detaljer for at give et produkt en livlig karakter. Schick beskæftiger sig også med en række mere eksperimentelle projekter med designrelaterede temaer med fokus på materialer, funktioner, brug og bæredygtig udvikling.

Designet af Oliver Schick

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.