3.239.11.178 - US

OEO Studio

OEO Studio

Thomas Lykke og Anne-Marie Buemann er grundlæggerne af OEO Studio og siden 2003 oparbejdet et stærkt ry for deres passion og engagement i at levere ægte effekt. Det er etableret op af særpræget æstetik, der meningsfuldt omsættes til detail- og boliginteriør og meget mere. Deres koncept for overbevisende minimalisme, metodisk designtilgang og kvalitet er OEO Studios signatur.

OEO Studio har base i København med et projektkontor i Tokyo og har igennem deres karrierer skabt prisvindende værker. OEO har haft med et bredt spektrum af kræsne kunder at gøre som f.eks. interiøret i Michelin-restauranter og stræbende genstande, som har permanent plads i samling på bl.a. Victoria and Albert Museum i London, Cooper Hewitt Smithsonian Design Museum i New Work.

Designet af OEO Studio

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.