OEO Studio

 

Designer og kreativ direktør Thomas Lykke (f. 1971) er uddannet modedesigner i København og San Francisco. I 2000 fik han øje for møbelbranchen og arbejdede fra 2000-2003 som interiørdesigner hos Wallpaper* Magazine. I 2003 startede han sit eget designstudie ved navn OEO Studio i København.
OEO Studio søger altid at skabe en fornemmelse af nødvendighed, en der afspejler deres tro på at design er drevet af lidenskab og formet af visionen for om, at gøre en forskel på en relevant, naturlig og respektfuld måde. Deres tilgang til design er holistisk. For OEO Studio er kommunikation lige så vigtig som selve produktet. OEOE Studio søger at røre ved og inspirere mennesker på et følelsesmæssigt niveau og skabe spændende designunivers med et kosmopolitisk udsyn. OEO Studio har skabt prisvindende design til et bredt spektrum af kræsne klienter, fra de mest respekterede århundrede gamle kunsthåndværksfirmaer til producenter af produkter af høj kvalitet, herunder Georg Jensen, Dinesen, Kadeau og flere.

Designet af OEO Studio

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.