Note Design Studio

 

Note Design Studio blev grundlagt i 2008 i Stockholm. Studiet arbejder inden for områderne arkitektur, interiør, produkter, grafisk design og designstrategi. Note Design studiet er opkaldt efter sit mål – at bemærke noget og at blive bemærket. Kreativitet handler om at søge efter det der mangler og om, at tilpasse sine tanker. Hos Note Design Studie bliver der samarbejdet intenst med personlig lidenskab og individuelle designprincipper. Daneil Golling, som er arkitekt og designjournalist mener det er vigtigt, at kunne mestre evnen om at kunne tilpasse sig krav fra dagens marked uden at gå på kompromis med egne unikke udtryk.

Designet af Note Design Studio

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.