3.239.11.178 - US

Norm Architects

Norm Architects blev grundlagt i 2008 i København af Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn. Norm Architects er specialister inden for boligarkitektur, kommercielt interiør, industrielt design, fotografering og kunst. Navnet Norm Architects afspejler gruppens vægt på vigtigheden af at hente inspiration fra normer og traditioner inden for arkitektur og design – især de skandinaviske designprincipper for tidløs æstetik og naturlige materialer, samt modernistiske værdier. Med udgangspunkt i disse principper producerer Norm Architects design, der forener materialer og håndværk, samtidigt med at skønhed, historie og vigtigst af alt, tidløs enkelthed er med i tankerne. Ledet af krop og sind snarere end af trends og teknologi, designer de ikke bare produkter der ser godt ud, men som også føles godt. Arkitektur bliver tankevækkende og minimalisme får blødhed.

Designet af Norm Architects

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.