44.220.44.148 - US

Nina Tolstrup

Nina Tolstrup har en bachelor i handel fra Handelshøjskolen i København og en grad i industriel design fra ENSCI-Les Ateliers i Paris. Hun har arbejdet inden for forskellige områder af design og kommunikation, hvilket har givet hende et 360 graders perspektiv og unik tilgang til design. I dag er den danske designer bosiddende i London, hvor hun har drevet Studiomama siden 2000 sammen med sin partner, Jack Mama. Nina Tolstrup har altid været en fortaler for grønne og bæredygtige løsninger. Hendes bæredygtige etos kombineret med en udforskende og legede tilgang har resulteret i en socialt relevant portefølje, der omfatter arkitektur, interiørdesign, smykker, udstillingsdesign og møbler.

Designet af Nina Tolstrup

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.