Nina Thöming

Nina Thöming (1984-)


Designeren Nina Thöming har en baggrund inden for industrielt design og har i dag sit virke i det kreative tyske designstudie Flöz Design, som har været iblandt Blomus’ partnere de sidste 15 år. I forbindelse med udarbejdelse af nye designs er Thömings arbejdsproces grundig og systematisk, hvor hun indledningsvis researcher og laver omfattende afdækning af markedsbehov og -krav. Med denne indsigtsgivende viden indleder Nina Thöming den kreative proces ved at transformere viden til smukke og funktionelle interiørartikler, som blandt andet rummer tilbehør til badeværelset såvel som køkkenet.

Designet af Nina Thöming

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.