Nina Bruun

Nina Bruun

Nina Bruun er en dansk designer, med en kandidatgrad i møbler og rumligt design, fra Det Kongelige Danske Designakademi. Nina Bruun har meget erfaring inden for produkt og grafisk design. Udover designer arbejder Nina Bruun også som konsulent gennem sin virksomhed Nina Bruun Creative Consultancy med base i København, hvor hun og sit team arbejder på tværs af produktdesign, visuel identitet og trendprognoser. Studiet blev etableret i 2016, og formålet er at skabe brandoplevelser der omfavner klienternes identitet, historie, værdier og behov. Hun bringer en medfødt forståelse af form og kompromisløs tilgang til kvalitet i sine design, hvilket resulterer i designs berørt af en dybere mening. Nina Bruuns designarbejde og evner har givet hende en Red Dot Design Award og en plads i den permanente samling på Museum of Arts and Design i New York. Nina Bruuns arbejde er at finde i blade som Wallpaper, Le Figaro, Design Milk, Washinton Post og mange flere.

Designet af Nina Bruun

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.