3.237.34.21 - US

Niels Hvass


Niels Hvass blev født i 1958 i Nykøbing Mors og er uddannet møbeldesinger hos Danmarks Design Skole i København i 1987. Han skaber klare, præcise udtryk, der har brugs funktionen i centrum. Niels Hvass desinger er baseret på et ønske om,
at man skal få observere og forelske sig i udtrykket.
Niels Hvass er en idealist med oprigtighed, som en af sine kerneværdier.
Sammen med Christina Strand har han drevet designstudio Strand + Hvass siden 1991 og underviser også på Danmarks Designskole, ligesom han også er en del af bestyrelsen for Dansk Kunstfond, har udstillinger på Cabinetmakers' Autumn Exhibition og flere andre steder.
For Skagerak har Niels Hvass tegnet den smukke Cutter serie.

Designet af Niels Hvass

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.