3.230.143.213 - US

Niels Gammelgaard

Niels Gammelgard er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakadami i1970. Han har både populære nationale og internationale samarbejder og flere prestigfyldte priser bag sig. Heriblandt Møbelprisen (1993) og Rote Punkte für Hohe Designqualität. Hans fokus og passion er det industrielle design, der, ifølge ham, kan nå ud til de mange forbrugere og ikke ligner de vante designklassikere fra 50'erne.  

"Vi er ikke interesserede i at designe for designets skyld. Vi vil udforske den inderste kerne af design. Lad være med at gøre mere af det, der allerede findes, men i stedet gøre mere ud af eksistensen af ​​design. Vi vil finde de grundlæggende fordele ved at design, der gør godt." Niels Gammelgaard 

Designet af Niels Gammelgaard

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.