Nicolai Sørensen


Nicolai Sørensen er uddannet designer fra Danmarks Designskole i 1991. Kort efter endt uddannelse stiftede han sammen med skolekammeraten Thomas Harrit tegnestuen HarritSørensen. Nicolai Sørensen har igennem årene sammen med Thomas Harrit arbejdet med industriel- og interiørdesign. Igennem årene har Harrit-Sørensen modtaget en lang række priser herunder den danske designpris i 2000, EU’s produktpris for bæredygtig udvikling i 2002, den danske produktpris i 2011 og adskillige Spiel Gut- og Red Dot Design Awards i 2015.
Nicolai står sammen med Thomas Harrit bag de i dag verdenskendte KNAX knagerækker som lancerede i 1993. Udover det har han sammen med tidligere skolekammerater og samarbejdspartnere Thomas Harrit og Kim Samson designet lampeserien ”SNOWDROP” for LE KLINT som er bestående af en pendel samt væg-, gulv-, og bordlampe.

Designet af Nicolai Sørensen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.