Nick Ross

 

Nick Ross (f. 1986) er en skotsk-svensk designer baseret i Stockholm. Han studerede industrielt design ved Grey’s School of Art i Aberdeen og blev tildelt Arts & Heritage-prisen for sit kanditatprojekt, Stray i 2008. Senere tilmeldte han sig et Master program inden for interiørarkitektur og møbeldesign på Konstfack universitetet i Stockholm i 2013. Umiddelbart efter uddannelsen, begyndte han at arbejde som assistent for den svenske designer Matti Klenell, indtil han etablerede sit eget studie i Stockholm i 2014. Ross er en designer der fokuserer på brugen af materialer og lys. Hans forskning centrerer sig om det komplekse med fokus på oldtidens historie, hvor han finder de faktorer, som han skal fortolke mellem det nutidige design. Nick Ross er interesseret i at undersøge fakta og begivenheder, der har specifikke kulturer. Hvert projekt kommer fra ønsket om at skabe ideer eller ægte broer mellem nutid og fortid.

Designet af Nick Ross

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.